<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Majka i prijatelji danas organizuju novu potragu za nestalim Davidom Dragičevićem

Banjaluka

Kako je objavila na društvenoj mreži, majka nestalog Davida Dragičevića danas sa prijateljima organizuje potragu za nestalim sinom.

22. mart 2018, 12:00

 "Ispred pumpe "Eurobenz" pod Starčevicom u 10h kreće potraga" najavila je majka nestalog Davida.

Preko društvenih mreža su se brojni Banjalučani već odazvali i najavili svoj dolazak.


Preksinoć su prijatelji i sugrađani tražili nestalog Davida oko Novo groblja i mali dio Šibova oko etno sela i planirarske kuće.

U obavještenju koje su postavili na društvenim mrežama poručuju da zbog snijega ali i bez konkretnih smjernica teško da mogu puno učiniti.

“Puno je lokacija u opticaju a nas je premalo. Ni policija nema informacije koje bi mogla da podijeli sa nama, a da ne ugrozi potragu. Dosta vas se ponudilo za pomoć i budite u pripravnosti da reagujemo na prvi trag koji dobijemo. Javljajte ako imate informacije, i podelite objavu da budemo u kontatku sa što više ljudi” navodi se na FB profilu Igora Kremenovića jednog od organizatora potrage za Davidom.

U centru grada osvanuli su i plakati sa brojem telefona na koji Banjalučani mogu pozvati u slučaju bilo kakve informacije 

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, a nestanak je prijavljen sutradan.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.