<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Provjerili smo: Policija i dalje nema nikakvih saznanja o nestalom Davidu Dragičeviću, porodica pokreće potragu

NESTAO MLADIĆ

Policajci PU Banjaluka nastavlja potragu za nestalim Davidom Dragičevićem (21) kojem se svaki trag gubio od 17. marta.

22. mart 2018, 12:00

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je da policijski službenici u skladu sa uputstvom o potražnoj djelatnosti preduzimaju sve potrebne mjere i radnje sa ciljem pronalaska lica.

"Policija radi na ovom slučaju dok se ne pronađe lice", rekla je za BUKU Marija Markanović.

Kada je riječ o konkretnim tragovima o ovom slučaju Marija je rekla da nemaju ništa konkretno sa čim bi mogli istupiti u medije.

Kako je objavila na društvenoj mreži, majka nestalog Davida Dragičevića danas sa prijateljima organizuje potragu za nestalim sinom.

"Ispred pumpe "Eurobenz" pod Starčevicom u 10h kreće potraga" najavila je majka nestalog Davida.

Preko društvenih mreža su se brojni Banjalučani već odazvali i najavili svoj dolazak.

Kada je riječ o potrazi koja je najavljena Marija je rekla je da je i u slučajevima prethodnih nestanaka osoba sa područja Banjaluke dolazilo je do organizovanog okupljanja gdje građani na svoj način žele da doprinesu da se lice pronađe.

"Policija u skladu sa Zakon preduzima mjere radnje iz svoje nadležnosti, a građani na svoj način doprinose, ali to se ne ometa istragu", ističe ona.

Podsjetimo da se on 17. marta oko 19 sati udaljio iz porodične kuće u ulici Franca Šuberta u Banjaluci.

Prema ranijim potvrdama iz PU Banja Luka, porodica je njegov nestanak prijavila u nedjelju od kada traje i policijska potraga. Osim policije i porodice, u potragu se uključio i veliki broj Banjalučana koji i fizički i posredstvom društvenih mreža tragaju za bilo kakvom infomacijom o nestalom mladiću.

U trenutku nestanka on je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele, a ima frizuru sa dredovima.

Posljednji put je viđen u noćnom klubu Fabrika u Banjaluci, dok je prije toga sa društvom bio u lokalu "Down town" u Banjaluci.

Nezvanično se saznaje da mu je telefon posljednji put bio uključen u subotu navečer, od kada je nedostupan, a porodica ga opisuje kao mirnog mladića i nekonfliktnu osobu.

Iz PU Banja Luka su pozvali sve građane da, ukoliko primijete ili imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa osobom za kojom se traga, odmah to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan telefonski broj 122.