<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac žrtva porodičnog nasilja, muž priveden

Nasilje

Beogradski mediji prenose da je pevačica Nataša Bekvalac bila žrtva porodičnog nasilja i da je primljena u Urgentni centar.

14. april 2018, 12:00

Kako se navodi, Bekvalčevu je pretukao suprug. Policija i nadležno tužilaštvo se, zasad, nisu oglasili povodom ovog slučaja.

U noću između petka i subote oko 4.30 h, kako pišu mediji, došlo do fizičkog sukoba između Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića u njihovoj kući na Dedinju.

Navodi se, da je pjevačica oko 11.15 h došla u Urgentni centar i ljekarima je rekla da ju je muž tukao.

Posle toga je ona je razgovarala sa dežurnim policajcem koji joj je rekao da posle pregleda treba da donese povredni list i da nasilje prijavi policiji, prenose mediji

Mediji navode da je nakon nekoliko sati potrage za Lazukićem on priveden i da se nalazi na saslušanju.

On je u međuvremenu izašao iz policijske stanice u Savskoj ulici, pušten je da se brani sa slobode, a navodno je dobio zabranu prilaska pjevačici, prenosi "Kurir".

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala - rekao je navodno Lazukić na saslušanju

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.