Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac žrtva porodičnog nasilja, muž priveden

Nasilje

Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac žrtva porodičnog nasilja, muž priveden

Piše: Buka

Beogradski mediji prenose da je pevačica Nataša Bekvalac bila žrtva porodičnog nasilja i da je primljena u Urgentni centar.

Kako se navodi, Bekvalčevu je pretukao suprug. Policija i nadležno tužilaštvo se, zasad, nisu oglasili povodom ovog slučaja.

U noću između petka i subote oko 4.30 h, kako pišu mediji, došlo do fizičkog sukoba između Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića u njihovoj kući na Dedinju.

Navodi se, da je pjevačica oko 11.15 h došla u Urgentni centar i ljekarima je rekla da ju je muž tukao.

Posle toga je ona je razgovarala sa dežurnim policajcem koji joj je rekao da posle pregleda treba da donese povredni list i da nasilje prijavi policiji, prenose mediji

Mediji navode da je nakon nekoliko sati potrage za Lazukićem on priveden i da se nalazi na saslušanju.

On je u međuvremenu izašao iz policijske stanice u Savskoj ulici, pušten je da se brani sa slobode, a navodno je dobio zabranu prilaska pjevačici, prenosi "Kurir".

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala - rekao je navodno Lazukić na saslušanju

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

 

 

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
@Rajcilo Rajcilo papane, imal’ šta ukoso kod tebe? Jesi li posjetio zubara slučajno, ili više voliš izigravati “velikog” srbina? Zvučiš mi kao obični frustrirani pacov iz kanalizacije. Idi si kupi kakvu knjigu i pročitaj! Biće ti korisna za razvoj vijuga! Ne mislim na amortizere od auta.
Objavljeno:
Rajcilo veliki Srbine, Cazim Albanac ispade ljubavnik, gospodin, čovjek!!!! Nažalost, po Natašu, Cazim nije Srbin..... Zemljače u kom si ti vijeku???
Objavljeno:
Kuja,nek ide sad kod Ćazima
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.