Slučaj "rukovanje": Dodik nije ni pozdravljao ambasadore

Desk

Slučaj "rukovanje": Dodik nije ni pozdravljao ambasadore

Piše: Buka

U Donjoj Gradini uz prisustvo velikog broja građana danas je održana centralna ceremonija obilježavanja Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina.

Obilježavanju su prisustvovali brojni ambasadori, među njima i američka ambasadorica Maureen Cormack s kojom se predsjednik Dodik prošle godine odbio rukovati. Ove godine, Dodik je na obilježavanje stigao u posljednjem trenutku te nije ni prišao diplomatskom koru, prenosi N1.

 

 

Komentari na tekst (2)
Objavljeno:
g.predsednik ih nije pozdravio ni pred jamom tomasica.ne bese davno kod prijedora isplivalo oko 600 gradjana republike srpske.
Objavljeno:
Zmaj od Sipova, satra na Manjaci, Baja Mali Knindza itd....
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.