Banjaluka: Proslava Dan plesa za djecu s teškoćama u razvoju

29. april

Banjaluka: Proslava Dan plesa za djecu s teškoćama u razvoju

Piše: Buka

YES alumni asocijacija u Bosni i Hercegovini 29. aprila organizuje Dan plesa namijenjen za djecu sa poteškoćama u razvoju.

 „Pošto je 29. april Međunarodni dan plesa, za djecu sa poteškoćama u razvoju u razdoblju od 6 do 12 godina biće organizovan čas plesa u dva termina: 12.00 i 13.30, u prostorijama Zdravo Da Ste OC-a. Djeca bi na tom času učila osnove plesa, i jadnostavno se družila i zabavljala uz muziku. Tokom projekta volontiraće učenici na razmjeni iz Sjedinjenih Američkih Država, te neki volonteri iz lokalne zajednice. Plesni dio će voditi učenica iz SAD-a i Đorđe Šukalo“, rekli su nam organizatori ovog događaja.

Prijaviti se mogu djeca od 6 do 12 godina 

Konatakt osoba Đorđe Šukalo

Email: sukalo.djordje@gmail.com

 

 

 
Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.