<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nova usluga: Moja TV FLIX - videoteka sa 250 najnovijih filmskih naslova

TV

Promotivni period za korisnike MOJA TV do 30.aprila

17. april 2018, 12:00

Za 180 hiljada korisnika moja TV usluge BH Telecoma od sada je dostupna nova usluga - Moja TV Flix. Moja TV Flix je videoteka sa 250 najnovijih filmskih naslova, koja će se redovno dopunjavati novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno.

U toku je besplatni promotivni period koji traje do 30. aprila. Aktivacija i deaktivacija usluge Moja TV FLIX se vrši kroz opciju „Aktivacija usluga“ na glavnom meniju moja TV.

Po isteku promotivnog perioda, odnosno od 1.maja, ova usluga će se naplaćivati u iznosu od 2,5 KM sa PDV-om mjesečno. Pretplatom na uslugu, korisniku je omogućen neograničen pristup sadržajima za jedinstvenu mjesečnu cijenu, bez obzira da li je korisnik pregledao jedan ili više naslova.

Trenutno su u videoteci dostupni brojni aktuelni filmski naslovi različitih žanrova (Akcija, Komedija, SF, Triler, Horor...).





BH Telecom - kompanija koja stvara mogućnosti, posvećena je svojoj politici da poštuje interese svojih korisnika i klijenata i prati evropske i svjetske trendove.