<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Predsjednik banjalučkih studenata se tukao sa sudijom na “Studentskim igrama”!

Banjaluka

Predsjednik Studentskog parlamenta u Banjaluci Branko Trninić udario je fudbalskog sudiju na današnjoj utakmici, koja se igrala u sklopu “Studentskih igara”!

19. april 2018, 12:00

Ovo je potvrdilo više očevidaca, koji su pratili utakmicu na studentskim terenima kod centra “Nikola Tesla”. Na utakmici je Trninić igrao za ekipu Ekonomskog fakulteta, protiv Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta.

U jednom trenutku je došlo do svađe sa sudijom, Trninić se zaletio na njega i udario ga u glavu. Momak je bio krvav!”, kaže nekoliko izvora eTrafike, te dodaju da su u tom trenutku cijele tribine skadirale Trniniću da podnese ostavku.

Na dresu sudije vidi se krv

U telefonskom razgovoru Trninić je porekao da je on napadač, a čak je pokušao krivicu prebaciti na žrtvu.

Ja napao sudiju? To je dezinformacija! Nije ništa bilo, izbila je je frka, došlo je 20 ljudi i neko je udario sudiju. Ko ga je udario, to će da utvrde nadležni organi. Uzeli su izjave od organizatora i sudija, pa ćemo vidjeti šta i kako. Sada sudije hoće da se dogovore pošto su vidjeli da su oni krivi za sve, tako da ne znam šta će biti”, rekao je on.

Izvor: eTrafika