<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dodik razgovarao sa Davorom Dragičevićem: Evo šta je poručio nakon sastanka

Predsjednik RS

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas sa Davorom Dragičevićem, ocem tragično preminulog Davida Dragičevića iz Banjaluke, te izrazio spremnost da u skladu sa svojim ustavnim ovlaštenjima pomogne porodici Dragičević.

19. april 2018, 12:00

 Jedan od zahtjeva Davora Dragičevića, a uvaženi su svi, bio je da se odredi novi operativni tim policije Republike Srpske koji će voditi istragu o okolnostima u kojima je stradao njegov sin, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike. 

U saopštenju se navodi da je tokom razgovora konstatovano da je nedopustiva politizacija ovog slučaja, kao i da svi koji imaju skrivene namjere, a bave se ovim slučajem, stoje na putu rasvjetljavanja pune istine o tome kako je stradao David Dragičević. 

Tijelo Davida Dragičevića, čiji je nestanak policiji prijavljen 18. marta, pronađeno je 24. marta na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas, u neposrednoj blizini tvrđave Kastel u Banjaluci.