<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Prepun Trg Krajine u Banjaluci: Davidov otac poručio- Ne možete više manipulisati sa nama!

FOTO

Više hiljada građana na Trgu Krajine u Banjaluci složno traže PRAVDU ZA DAVIDA

21. april 2018, 12:00

Više hiljada građana Banjaluke okupilo se danas na Trgu Krajine koji na tematskoj večeri traže Pravdu za Davida. Pored Banjalučana, došli su građani iz Modriče, Prijedora, Tuzle, Zenice, Sarajeva i drugih gradova BiH.



Davor Dragičević, otac Davida, pozvao je sve prisutne na mirno okupljanje i rekao je da ako bilo ko napravi incident on nije pripadnik Pravde za Davida.



"Od Tužilaštva dobijam činjenice, hvala im na tome", rekao je Davor Dragičević i dodao da su se večeras okupili ljudi da se pomole za dušu Davida Dragičevića.

"Saučesništvo u ubistvu je teže od ubistva, a maksimalna kazna je 40 godina", rekao je Davidov otac i pozvao sve koje smatra odgovornim za smrt svog sina.



"Jednom ste ubili Davida na press konferenciji sa montiranim zločinom, slušajte me, vi i ja nismo jedno, nemojte nas dovoditi u situaciju da Davor Dragičević i grupa Pravda za Davida digne ruku, nemojte radi naše djece, roditelja, radi svega", poručio je Davor Dragičević.

Poruke koje su poslane sa Trga:


Neću da umrem mlad

Banjaluka je moj grad, neću da ga mijenjam

Čekam da mi smrt zakuca na vrata




"Tek smo počeli, a vi ste prvi započeli, pa ćete vidjeti. Ne možete više manipulisati sa nama", poručio je Davor Dragičević.

Davidova majka uputil je poruku: "Ubicama, 
Ovo sto ja sad osjecam vase majke nikad nece osjetiti ...PONOS !!
Znate sta ce osjetiti ?
SRAMOTU !!!
Kako ce pogledati rodbinu, komsije, sugradjane u oci kad znaju da su rodile ubice???
A vi, vi cete osjetiti svaki Davidov jauk, kunem vam se !".