Davor Dragičević: Znam da je istina surova za mene, ali je i za vas. Sve smo dokumentovali i sve znamo

Pravda za Davida

Davor Dragičević: Znam da je istina surova za mene, ali je i za vas. Sve smo dokumentovali i sve znamo

Piše: Buka

I večeras je održano okupljanje Pravda za Davida u centru Banjaluke

 Davor Dragičević, još jednom je poručio: “Nećemo vam oprostiti smrt Davida Dragičevića, nećemo vam oprostiti našu djecu”, i tako započeo svoj govor pred okupljenim građanima.

 

"Prvi ste počeli, pa se sad krčkajte... završite to što ste počeli. Ali samo da znate, sve smo dokumentovali i sve znamo. Ako se nešto dsi meni ili bilo kome iz grupe Pravda za Davida istina će izaći, koliko god bila surova", poručio je Davor.

 

On je pozvao građane i sve one koji mu daju podršku u njegovoj borbi za istinu i pravdu da budu strpljivi, jer, kako je rekao, kraj se nazire.

"Moramo biti strpljivi, ova borba je duga, ali mi idemo do kraja, ostajemo ovdje", kazao je Davor.


On je pozvao i sve one koji znaju nešto o Davidovoj smrti, a posebno ljude koje je označio kao egzekutore i saučesnike u ubistvu da napokon progovore.

"Neka se jataci i ubice izjasne o ubistvu Davida Dragičevića. Izađite i saopštite istinu, onu istinu koja je u mojoj glasvi, jedinu. Znam da je ova istina surova za mene, ali je i za vas. Progovorite", rekao je Davor.

 

 Večeras je na trgu bila Sara Rajak, djevojka koja je sa Davidom otpjevala pjesmu “Klinac u getu”, a koja je večeras na banjalučkom trgu refren otpjevala uživo.

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
@petar A ti znaš kako je izgubiti dijete? Da Bog da nikada to ne doživio, ni ti ni bilo ko drugi. Ako ne možeš biti podrška ovom lavu, začepi i nestani.
Objavljeno:
Nista na silu,sve lagano i mirnim putem.Dostojanstveno.
Objavljeno:
Neka se skupi 20 hiljada ljudi i istjerati miseve iz rupa.Sve ispod je malo.Gdje su demobilisani borci,radnici zeljeznica,i drugih pokradenih preduzeca,ovo je prilika da se korumpirani i lopovski sistem promjeni.Pravda za obespravljene.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.