Melania Trump hospitalizovana

Svijet

Melania Trump hospitalizovana

Piše: Buka

Prva Dama Melania Trump hospitalizovana je i provešće sedmicu u bolnici nakon operacije bubrega, objavila je Bijela kuća.

48-godišnja Melania podvrgnuta je zahvatu koji se naziva embolizacija.

"Jutros je prva dama Melania Trump podvrgnuta postupku embolizacije za liječenje benigne bolesti bubrega. Postupak je bio uspješan i nije bilo komplikacija. Gospođa Trump nalazi se u Nacionalnom vojnom centru Walter Reed i najvjerovatnije će ostati tamo do kraja sedmica", saopštila je Bijela kuća.

Ipak, CNN piše da je ovo najozbiljniji medicinski zahvat kojem je podvrgnuta neka američka prva dama od 1987. godine kad je Nancy Reagan imala mastektomiju.

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.