<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Jeste li spremni za još jednu OK avanturu??!

NEKTAR OK FEST 2018

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što vas na Tjentištu očekuje 06/07/08 jula.

15. maj 2018, 12:00

Peti po redu Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivaće se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 h odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetioca ostaviti ravnodušnim.

Prvog festivalskog dana, petak 06. juli zagrijavanje počinjemo kraj bazena na Tjentištu gdje nas na OK Summer stage-u očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Jägermeister main stage-u rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s.

Drugoga dana u subotu, 07. jula publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, nedjelja 08. juli koju započinjemo na Closing Summer stage by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . Tačno u 17:00 selimo se na Sesation OK stage gdje nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stage-u.

Kako ne biste propustili ovu fenomenalnu OK avanturu, koja uskoro donosi i još novih sadržaja, rezervišite svoje mjesto u OK kampu na vrijeme. Trenutno su u ponudi OK kamp paketi i to:

Paket III / kamp + ulaznica + prevoz/ - 70,00 KM

OK kamp / kamp + ulaznica/ - 35,00 KM

Prijave, informacije i sve novosti o našim aktuelnim paketima možete pronaći na zvaničnoj web stranici festivala:  http://okfest.net/#paketi .

Uživajte u najavi i kadrovima sa Tjentišta, a mi se družimo uskoro na istom mjestu 

Banka partner Nektar OK Festa je Addiko Bank, a prijatelj festivala kompanija m:tel .