Memić: Gdje je moj Dženan, Bakire?

Desk

Memić: Gdje je moj Dženan, Bakire?

Piše: Buka

Građani Sarajeva, ali i drugih gradova Bosne i Hercegovine, okupilo se na protestu povodom smrti dvojice mladića, Dženana Memića iz Sarajeva i Davida Dragičevića iz Banjaluke.

Dženanov otac javno je prozvao predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića upitavši ga:

- Gdje je moj Dženan, Bakire?

- Neku noć Bakir je sakupio omladinu na Ilidži. A gdje je moj Dženan, Bakire, gdje je moj Dženan? On te nikad ne bi izdao. Poslije tog skupa si otišao veličati ratnog profitera Aliju Budnju. Svi znamo da su ratni profiteri lešinari i da su ranjenici ležali u tunelu dok ne prođe njihova roba. Taj ratni profiter je izbrisao snimak koji bi pomogao u istrazi - zaključio je Memić.

 Prisutni su izviždali ime Bakira Izetbegovića, a na kraju su svi uglas ponavljali kako je Dženan Memić ubijen, prenosi Avaz.ba

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.