"Dobio sam plan, ali nisam zadovoljan": Vučić o planu Zapada za rešenje Kosova
Tanjug

Srbija

"Dobio sam plan, ali nisam zadovoljan": Vučić o planu Zapada za rešenje Kosova

Piše: Buka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je u Sofiji, kako prenosi B92, da je dobio "samo naznake" i da "određenim detaljima" onoga što je dobio "nije zadovoljan"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Sofiji da je dobio plan koji su zapadne zemlje pripremile kao predlog za rešavanje kosovskog problema.

 

Kako ističe reporter B92, Vučić je to prvi put javno rekao, od pisanja Blica o tome da je Beograd dobio plan i da "Zapad preti i ucenjuje njega i Srbiju".

 

"Srbiji i meni niko ne preti. Postoji već pet godina pritisak na Srbiju jer Zapad želi nezavisnost Kosova. To mi ne želimo. Da li nas to obavezuje? Ne. Da li nam je lagodna pozicija? Ne. Da sam dobio išta što može da odgovara srpskoj javnosti ja bih izašao pred ljude, ali sam dobio samo naznake", rekao je Vučić.

 

Kako je precizirao, "Imamo određeni plan, ali sa određenim detaljima nisam zadovoljan".

 

"Mi tražimo kompromisno rešenje i da se uvaže interesi Srba na Kosovu, ali i interesi Republike Srbije", rekao je Vučić. 

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Pogledajte Zorana Kesica, 24. Minute!!!!! Biće vam jasno ko je AV, kakav je to režim.... Uživajte....
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.