Davor Dragičević: Ima previše u sistemu zločinaca, kriminalaca i nalogodavaca. Sutra tužbe za ubice

Pravda za Davida

Davor Dragičević: Ima previše u sistemu zločinaca, kriminalaca i nalogodavaca. Sutra tužbe za ubice

Piše: Buka

I večeras je održano okupljanje Pravda za Davida u centru Banjaluke

  Davor Dragičević, još jednom je poručio: “Nećemo vam oprostiti smrt Davida Dragičevića, nećemo vam oprostiti našu djecu”.

 

Odmah nakon toga Davor se obratio onima koje krivi za smrt svog sina.

 

"Ubice i saučenici. Znam ko ste. Ima previše u sistemu zločinaca, kriminalaca i nalogodavaca. Jedan od vas je i nalogodovac smrti mog Davida Dragičevića. Njegovu smrt vam nikad neću oprostiti", poručio je Davor.


On je okupljenima rekao da imana ubica i njihovih jataka ne može dati, ali da ih sve zna.

 

"Nemojte mi imena tražiti. To još neću reći. Imena treba sad da kažu Tužilaštvo i MUP a ja im poručujem da mi ostajemo ovdje i da nećemo živjeti zajedno sa ubicama. Od sutra idu tužbe prema ubicama", rekao je Davor.

 

On je uputio i veliki pozdrav Sarajevu u kojem je juče održan veliki skup podrške "pravda za Dženana, pravda za Davida". Takođe, otac Davida Dragičevića se zahvalio svim građanima koji mu sve ovo vrijeme daju podršku.

 

"Hvala vam što mi dajete snagu i energiju. Hvala."

 

Danas su na Trgu Krajine istupili pred građane i mladi banjalučki glumci i čitajući govor Cicerona u Rimu dali podršku Davoru Dragičeviću i grupi Pravda za Davida.


Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.