Uloga majke kroz brutalno realne fotografije

Majčinstvo

Uloga majke kroz brutalno realne fotografije

Piše: BoredPanda

Majčinstvo će zauvek biti nedovoljno ispričana i najdivnija priča jedne žene. Međutim, biti majka ne znači samo med i mleko, naročito ako ste po čitav dan vezani za decu i ne vidite belog dana.

Postoji druga strana, koju mnoge majke prećutkuju a doživljavaju je svakodnevno. Majčinstvo znači da se ne sećate kada ste se poslednji put naspavali. Majčinstvo znači da koristite svoju majicu za brisanje slinavih noseva. Majčinstvo je nošenje bebe u jednoj a obavljanje kućnih poslova drugom rukom. Majka ne zna za privatnost, majka nosi helanke po ceo dan i ima užasno neurednu kosu.

 

"Ipak, i pored svega, biti majka za mene znači preplavljenost ljubavlju, odgovornošću i srećom", kaže jedna od majki za BoredPanda.

 

Fotograf Gidr Gomez je napravio niz fotografija koje na brutalan način prikazuju svakodnevicu današnje majke. Prvi pogled na njih nateraće vas da pomislite: "Da, biti majka definitivno nije lako".

*

*

*

*

*

 

*

 

*

 

Izvor: Noizz.rs

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.