Anketnom odboru dostavljena dokumentacija o slučaju Dragičević, počinje saslušavanje Ilića i Karana

NSRS

Anketnom odboru dostavljena dokumentacija o slučaju Dragičević, počinje saslušavanje Ilića i Karana

Piše: Buka

Anketnom odboru, formiranom Odlukom Narodne skupštine Republike Srpske s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja Davida Dragičevića, sve institucije kojima je upućen zahtjev dostavile su određenu dokumentaciju

 "Anketni odbor je na konstitutivnoj sjednici, održanoj u utorak uputio zahtjeve Želimiru Lepiru, glavnom tužiocu Okružnog tužilaštva Banjaluka, Draganu Lukaču, ministru unutrašnjih poslova RS, Željku Karanu, direktoru Zavoda za sudsku medicinu RS, i Miloradu Dodiku, predsjedniku RS da do danas, 10 časova dostave sve informacije i spoznaje koje imaju u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića", navodi se u saopštenju iz Narodne skupštine RS-a.

 

Sutra se održava prva radna sjednica odbora, a na nju su kako bi dali izjave pozvani Karan i Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.