ČIJA JE ONO TV ZVIJEZDA: Dodikov režim u panici od protesta angažirao astrologa-vidovnjaka da plaši narod zavjerama i odgovara ih od protesta!?

Astrolog

ČIJA JE ONO TV ZVIJEZDA: Dodikov režim u panici od protesta angažirao astrologa-vidovnjaka da plaši narod zavjerama i odgovara ih od protesta!?

Piše: SB

Panika koja je zahvatila vlast u Republici Srpskoj zbog neprekidnih i sve masovnijih protesta koji se pod geslom "Pravda za Davida" održavaju širom ovog entiteta (ali i u nekim dijelovima Federacije BiH) posljednjih dana je prerasla u paranoju, pa i u svojevrsnu terminalnu fazu-kolektivno ludilo!

 Nakon što su se proteklih dana u medijima pod kontrolom Milorada Dodika u osudi ovih protesta i njihovoj (antisrpskoj) pozadini i ciljevima izredali svi "konvencionalni" analitičari i teoretičari zavjere, režim i njegovi mediji su posegnuli za pomoći astrologa-amatera, modernih učenika etabliranih  srpskih proroka Tarabića.

 

 

 

Jedan od njih, izvjesni Vladimir Remić, astrolog iz Srbije, ovih dana se na televiziji "Palma plus" stavio na raspolaganje vlastima RS u osudi recentnih  protestnih okupljanja, ali i cjelokupnog nevladinog sektora i stranih centara moći.   

 

 

 

Sve je zapisano u zvijezdama, pa tako i građanski protesti  u Republici Srpskoj, stručno je mišljenje astrologa Remića. A, evo kako i evo zbog čega..

 

 

 

"Tranzitni Mars ulazi u znak vazdušne i revolucionarne Vodolije 16. maja 2018.u 6.56 časova po srednjeevropskom vremenu..", kaže Remić i otkriva šta to praktično  znači na lokalnom i globalnom planu. "Dakle, pred nama su izazovni meseci sa tranzitnim Marsom, pa ću u redovima koji slede da opišem moguće događaje na globalu u danima koji slede".

 

 

 

 

 

Kao što je manje-više poznato svakom astrologu-amateru "Mars je planeta koja vlada Ovnom, a Suvladar je Škorpije", što se u "astrološkoj simbolici odnosi na rat, opekotine, nasilje, tuč, svađe...". Prema nalazima astrologa Remića "na globalu će biti opasno, posebno na Bliskom istoku, ali i na Balkanu koji polako postaje bure baruta zbog stranog delovanja na našim prostorima".

 

 

 

Zbog svega toga, zbog zvijezda koji im nisu naklonjene, zbog "tranzitnog Marsa" vladara Ovna i suvladara Škorpije, a naročito  i "opasnog aspekta", astrolog Vladimir Remić se obraća  svojoj ciljnoj grupi - građanima Republike Srpske, upozorava ih na pogibeljne opasnosti ovakvog problematičnog  "astralnog konteksta" i apeluje na njih:

 

 

 

"Molim građane Republike Srpske i BiH da se čuvaju i da ne učestvuju u reovlucijama koje se krčkaju u zapadnim obavještajnim paklenim kuhinjama".

 

 

 

Zvjezdoznanac Remić kaže da u zvijezdama crno na bijelo piše i  sljedeće:

 

 

 

"Aspekti koji se ukazuju da će mnoge NVO biti uključene u proteste koji se uveliko spremaju u stranim kuhinjama sa ciljem destabilizacije našeg prostora. Događaji u Banjalici su naznaka šta se iza brda valja. NARODE DAJ SE U PAMET" !

 

 

 

Posebno će težak period biti u drugom dijelu godine, upozoravaju zvijezde preko svog najdoslovnijeg čitača Nemića "jer je reč o izbornoj godini kada oni koji žele sukobe i nemire imaju svoje vidovnjake i astrologe koji računaju u kome periodu će u vazduhu biti najveća koncentracija negativnih aspekata i loših vibracija koje bi mogle da im donesu ostvarenje cilja-rušenje nepodobnih struktura vlasti". 

 

 

 

Teško se, naravno boriti protiv svih tih nečastivih sila i  nevidljivih, letećih  NVO, ali i za tu astrolog Remić nudi prevetnivne mjere:

 

"Pojačajte svoje molitve za Republiku Srpsku, njene stanovnike i legitimno izabrano rukovodstvo", poručuje ovaj ekspert za nebeske i zemaljske neprijetelje Srba. 

 

 

 

Ko ne razumije poentu Remićevog naravoučenije, evo sad ćemo mu je pojednostavljeno kazati: "Protiv lošeg rasporeda zvijezda, narod i građani Republike Srpske najbolje se mogu boriti tako da Milorada Dodika okivaju u zvijezde!

Komentari na tekst (10)
trt
Objavljeno:
SB..Pa brate ako ce ti ovaj clanak donijeti honorar e trebas kafanu castiti...
Objavljeno:
Ovi novi Tarabici su na platnom spisku Dodika i njegovih seljobera , rezim ce angazovati i placene ubice samo da ucutkaju Davora Dragicevice e pa gospodo seljoberi nece da moze. Pravda za Davida !!!!!
Objavljeno:
Buka stvarno ste dotakli dno prenoseci ovakve gluposti! Vjerkvatno ovaj komentar nece proci ali to je ISTINA
Objavljeno:
*ne vjerujem
Objavljeno:
hahahahah, ja ovo trebam ozbiljno da shvatim... vjerujem u "zvijezde" zato Gandalfe... odjebi...
Objavljeno:
"Aspekti koji se ukazuju da će mnoge NVO biti uključene u proteste koji se uveliko spremaju u stranim kuhinjama sa ciljem destabilizacije našeg prostora. Događaji u Banjalici su naznaka šta se iza brda valja. NARODE DAJ SE U PAMET" !"
Objavljeno:
Kakav kretenluk,ko jos moze povjerovat u ovo,pogotovo jos da je Dodik i njemu slicni narucili!Jes da je lopina al nije budala!Plus Remic je iz bosne a ne srbije
Objavljeno:
E ovo je vec valjanje u blatu,gluposti.
Objavljeno:
terminalno kolektivno ludilo... i tamo i vamo :):(
Objavljeno:
Hi hi hi Mila majko seljakluka. Gubi se Mileee
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.