<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Saslušanje direktora policije RS i inspektora

Desk

Anketni odbor, formiran odlukom Narodne skupštine RS-a s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića, danas će uzeti nove izjave od zvaničnika policije.

22. maj 2018, 12:00

Na četvrtoj sjednici izjave bi trebalo da daju Darko Ćulum, direktor policije i Siniša Kostrešević, načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a.

Prošle sedmice izjave su dali direktor Zavoda za sudsku medicinu RS-a Željko Karan i načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Darko Ilić.

Željko Karan odgovarao je na pitanja članova Odbora o obdukcionom nalazu, dok je Darko Ilić govorio o istrazi i načinu na koji je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS dobila da radi slučaj stradanja Davida Dragičevića.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik Anketnog odbora Branislav Borenović, a prisutni su bili zamjenik predsjednika Drago Kalabić, a članovi Nedeljko Glamočak, Milanko Mihajilica i Goran Đorđić.

U ime grupe "Pravda za Davida“ prisustvovali su Ljiljana Tešanović i Borislav Radovanović.