<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Davor Dragičević: Došao sam do fotografija prve obdukcije, sami zaključite o čemu je riječ

Banjaluka

I večeras u 18 časova na Trgu Krajine u Banjaluci, okupili su se brojni građani kako bi izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom istragom o smrti Davida Dragičevića i podržali njegove roditelje u borbi za pravdu i istinu.

26. maj 2018, 12:00

Davor Dragičević, Davidov otac je na večerašnjem okupljanju rekao da zločinci i ubice još ne reaguju iako čitav MUP zna da je David unakažen i ubijen. Ponovio je da ne traži ništa više nego dvije riječi - istinu i pravdu

Pokazao je i Davidove fotografije nastale na današnji dan prije dvije godine, kada je proslavljao maturu.  

“Ova slika je nastala prije dvije godine u mojoj kući, bio sam najponosniji otac na svijetu. I sada sam. Na još dvadeset slika vidi se kada je otišao na proslavu na ovo isto mjesto, bio je veseo. Odavde je otišao da proslavi jedan od svojih najvažnijih dana u životu”, rekao je Davor dodavši da je došao i do fotografija prve obdukcije. 

Naglasio je da je jedna postavljena na grupi Pravda za Davida, da će narednih dana biti postavljene još neke i pozvao sve da sami zaključe o čemu je riječ. 

Zahvalio se svima koji mu daju podršku da istraje, a istrajaće do kraja, kazao je.

Ponovio je i da je David Dragičević ubijen 23. marta 2018. godine u vremenu od 22 do 23 časa, da je izdahnuo između 22 i 23 časa, a poslije položen u kanalizaciju.

“Zločinci, ubice i svi koji obavljate važne funkcije nemate još puno vremena. Mi vam nikada nećemo oprostiti Davida i ostalu djecu. Držali ste ga 6 dana mučili, silovali, maltretirali i ubili. Niko ne može da vjeruje šta se dešava gradonačelniče Igore Radojčiću, u gradu Banjaluci. Do kada gospodo?”, pitao je Davor nakon čega su okupljeni građani pjevali Davidovu pjesmu “Klinac u getu” .