<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Počela Obojena revolucija u Banjaluci (FOTO)

Pravda za Davida

I večeras se u Banjaluci održalo okupljanje Pravda za Davida, ovaj put bez Davora Dragičevića koji je u Beču

09. juni 2018, 12:00

Jedan od članova grupe “Pravda za Davida” obratio se prisutnima. On se zahvalio policiji koja obezbjeđuje skup i rekao da ih ima 90 odsto koji su pošteni, te ih pozvao ih da se priključe njihovoj borbi.

– Odmaknite se od tog zla i izaberite pravdu – rekao je on.

Najupečatljiviji momenat dogodio se kada su se na Trgu Krajine pojavili članovi  “12 veličanstvenih” koji su došli sa najmlađim članovima.


Oni su bojili bojanke čime je na Trgu Krajine započela "Obojena revolucija". Naglasili su da sa ovim poručuju da ih niko ne smije smatrati teroristima i rušiteljima.


Prisutnima se obratio i čika Petar koji je pješačio iz Banjaluke do Sarajeva u borbi za pravdu za Davida i Dženana. On je započeo svoje obraćanje riječima : "Poštovani prijatelji Sarajevo vas pozdravlja"



– U četiri dana sam osjetio tu bolju budućnost kroz snagu i dobrotu ljudi sa kojim sam se susretao. Susretao sam ljude koji su mi pomogli, i nisam stajao do Travnika gdje sam prenoćio – rekao je on.