Trump žestoko vratio De Niru zbog psovke

Odgovor

Trump žestoko vratio De Niru zbog psovke

Piše: Buka

DONALD TRUMP na Twitteru je prozvao glumca Roberta De Nira nakon što ga je ovaj žestoko opsovao na dodjeli nagrada Tony.

"Robert De Niro, osoba s veoma niskim IQ-om, primio je previše udarac od pravih boksača u filmovima. Gledao sam ga sinoć i čini mi se da ne razmišlja dobro od svih tih udaraca. Čini mi se da on ne shvaća da ekonomija nikad nije bila u boljem stanju, da razina zaposlenosti nikad nije bila viša te da se brojne kompanije vraćaju u našu zemlju. Probudi se, Punchy", napisao je Trump.

 

"Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa!" rekao je De Niro na dodjeli nagrada. Publika u kojoj su sjedili pozorišni glumci, redatelji i producenti to je popratila ovacijama. 

 

 

 

Komentari na tekst (4)
Objavljeno:
okani se politike daj nam oskara kao nekad.
Objavljeno:
okani se politike daj nam oskara kao nekad.
Objavljeno:
Fuck De Niro iako je sa Al Pacinom number 1 u glumi. Idi brate pa glumi to radis najbolje.
Objavljeno:
FUCK TRUMP!!!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.