Aktivista Stefan Blagić dobio poziv na informativni razgovor

Desk

Aktivista Stefan Blagić dobio poziv na informativni razgovor

Piše: BUKA/E.P.

Predsjednik Udruženja "Restart" Stefan Blagić objavio je na Fb da je pozvan na informativni razgovor u MUP RS.

On je pozvan na informativni razgovor  danas u 15 sati u Policijsku stanicu Centar u Banjaluci.

Iako u pozivu nije naveden razlog poziva na informativni razgovor, u neformalnom razgovoru mu je rečeno da je razlog protest zbog obustave saobraćaja.

"Interesantno je da zovu mene koji čak ni nemam automobil, što dovoljno govori o nesposobnosti organa gonjenja. Jasno je da se Republika Srpska pretvara u policijsku državu" rekao je Blagić u izjavi za BUKU.


Komentari na tekst (5)
RS
Objavljeno:
Zar ovaj nije pobjegao iz Republike Srpske,sta je sad,pozelio se mamine supe.
Aha
Objavljeno:
Da, pretvara se u drzavu. Policijsku drzavu. A svi znamo gdje to vodi.
Objavljeno:
E sada si mangup i ne znas sto te zovu!
RS
Objavljeno:
Ja bih rekao da se radi o SPOSOBNOSTI organa gonjenja.Republika Srpska se pretvara u drzavu i to ozbiljnu drzavu.Kome to ne odgovara, Federacija je blizu.
ed
Objavljeno:
Stefane, po..rem ti se na ˝državu˝. Divno je kako si tako mlad i prespketivan i već dobro naučio šta je država, a šta nije.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.