<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Japanci se takmiče ko će u prikolici da napravi ljepši vrt - rezultat je s druge planete

VRT

Život u stanu ima svoje prednosti, ali i jednu veliku manu - ne možete da uživate u svom dvorištu. Zato se oni srećnici sa kućama često svađaju sa komšijom čije je dvorište lepše, troše ogroman novac kako bi taj prostor učinili što grandioznijim. Oni koji imaju želju a manjak kreativnosti, najbolje da pogledaju kako to Japanci rade, ali na totalno lud način.

18. juni 2018, 12:00

U pitanju je nadmetanje u najboljem vrtu, ali u prikolici kamiona. Takmičenje nosi naziv "Kei Truck Garden Contest", održava se svake godine i okuplja na stotine kretivnih umetnika koji stvaraju simpatične pejzaže u svojoj prikolici.

\n"}}" style="margin: 0px; padding: 0px; border: none; outline: none; list-style-type: none; text-align: center;">

Bašte su različitog oblika, sa mnoštvom detalja koji se odnose na japansku kulturu, pa sve do onih savremenih koje podsećaju na dvorišta imućnih porodica. Vodopadi, stene, drveće, vodenica... Čitava mini priroda na dohvat ruke i tako lepo uklopljena da je teško izdvojiti one najkreativnije.

Ideja je očigledno pola posla, pa ako imate neki stari kamionet, višak inspiracije i kreativnosti - evo predloga ka čemu da ih usmerite. Spojite lepo i korisno.

*

*

*

Izvor: Noizz.rs