<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Božo Vrećo objavio videospot za “Jelenče”: Pjesma o ženama koje su VOLJELE GADOVE i trpjele nasilje

Kantautor i interpretator sevdalinki iz BiH Božo Vrećo objavio je videospot za novu pjesmu “Jelenče” koja, prema njegovim riječima, govori o ženama koje su voljele gadove, trpjele nasilje i laži i napokon se odvažile osloboditi se svega toga.

21. juni 2018, 12:00

– Sloboda je neprocjenjiva i znajte da će onaj koga zaslužujete prije ili kasnije doći. Njega će srce prizvati i zato budite samo Ljubav, ja to najbolje znam – poručio je Vrećo.

Muziku i tekst potpisuje Božo Vrećo, a ostatak ekipe čine Igor Milevski (violina), Marko Louis (goč, perkusije, klavir i produkcija), Vladimir Jovanović (trube) i Aleksandar Petkovski (kaval).

– Svi ste bili predivni u svom domenu i nezaboravno je to iskustvo i prijateljstvo. Hvala svima vama, najmiliji moji, što ste uvijek uz mene, što svaku moju pjesmu naprosto obožavate i radujete joj se isto kao i ja, vi ste moja snaga, moja inspiracija i ljubav – rekao je Vrećo.

Pjesma “Jelenče” je najava albuma “Melek”, trećeg studijskog albuma Bože Vreće koji će biti objavljen 6. jula, piše Klix.ba.