<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Lutrija Republike Srpske se “grebe” za auto

Nabavka

„Lutrija Republike Srpske“ je, nakon kupovine automobila za dodjelu građanima koji budu imali sreće na „grebi“, odlučila da i sebe počasti s jednim novim vozilom, saznaje CAPITAL.

26. juni 2018, 12:00

 „Lutrija“ je ranije raspisala tender za sukcesivnu nabavku automobila koji će se dodjeljivati kao nagrada u lutrijskoj igri na sreću, instant srećki „Sedmica“.

U okviru toga sa banjalučkim „Audi Centrom“ prije desetak dana „Lutrija“ je sklopila ugovor o nabavci jednog novog automobila vrijednosti 44.343 KM, a sa firmom „Verano Motors“ sklopljen je ugovor o kupovini šest automobila, ukupne vrijednosti 129.614 KM.

Uz ove nabavke, „Lutrija“ je raspisala tender i za nabavku novog automobila za svoje potrebe, za šta je spremna da plati 40.950 KM.

Zainteresovane auto kuće imaju rok do 12. jula da ponude „Lutriji“ automobil navedene vrijednosti, a koji će, između ostalog, biti dizel, sa šest sjedišta.

„Lutrija RS“ se ne oslanja na sreću, te traži i da automobil bude isključivo proizveden ove godine, da ima sistem za pomoć za kretanje u uzbrdici, board kompjuter, sjedište vozača podesivo po visini i nagibu, električne podizače stakla…