<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Blokirali ste ljude na Facebooku? Dogodilo se nešto što će vas razljutiti i zabrinuti

Mreže

Ako ste ikad blokirali nekoga na Facebooku, vjerovatno želite da ta osoba ostane blokirana, barem dok vi ne odlučite drugačije. Zbog toga bi vas posljednji Facebookov bug mogao dobro naživcirati.

04. juli 2018, 12:00

Naime, Tech Crunch piše da je Facebook otkrio da su imali problema s bugom koji je utjecao na oko 800 hiljada korisnika i bez njihovog znanja odblokirao neke ljude koje su oni ranije blokirali na toj društvenoj mreži.

Bug je Facebookom harao od 29. maja do 5. juna. Srećom za mnoge, bug nije otišao tako daleko da ljudi koje ste blokirali automatski postanu vaši prijatelji na Facebooku (ako su to bili prije nego što ste ih blokirali), već su samo imali pristup vašem profilu i svemu onome što ste odlučili javno objaviti.

Facebook je poslao obavijest svim korisnicima za koje misle da ih je možda pogodio bug pa ako ste primili nešto slično, možda bi bilo dobro da ponovno provjerite svoju "crnu listu".