<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučić o utakmici: Isključio sam ton, nisam mogao slušati kako na TV-u navijaju za Hrvatsku

srbija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je jučerašnju utakmicu Hrvatske i Rusije i rekao da bi Engleska u polufinalu mogla imati u Srbiji više navijača nego ikad prije.

09. juli 2018, 12:00

"Gledao sam utakmicu, drugo poluvrijeme i produžetke, navijao sam za Rusiju. Pošto su me neki kritizirali, to je moje pravo. Srbija je demokratsko društvo u kojem svatko može navijati za koga želi", rekao je Vučić za Novosti.

Kaže da je i prije utakmice rekao da Hrvatska ima bolji tim, ali da ne vidi razlog zbog čega bi navijao za protivnike Rusije.

"Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Thompsonovim pjesmama. I tisuću puta da bude takva utakmica navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji se žele dodvoriti nekima na Zapadu", kazao je.

Utakmicu je u Srbiji prenosila RTS čije su komentare mnogi u zemlji kritizirali. Vučić je rekao da je prvi prijenos bio dobar, ali drugi previše navijački i da je nakon toga "isključio ton". "Neka prenose kako hoće, nije mi važan ton", dodao je, prenosi Index hr.