Željko Vulić osuđen na 3 mjeseca zatvora!
Buka

Presuda

Željko Vulić osuđen na 3 mjeseca zatvora!

Piše: M. Matić

Nakon glavnog pretresa Osnovni sud u Banjaluci je donio presudu kojom je Željko Vulić proglašen krivim što je prije pet godina spriječio dvojicu policajaca u asistenciji pri izvođenju građevinskih radova.

 Ovom presudom Vulić je osuđen na kaznu zatvora od 3 mjeseca.

 

Inače, ovo je drugi put da Osnovni sud donosi ovakvu presudu protiv Vulića, jer je Okružni sud prvu poništio i vratio postupak na početak.

 

Ipak, kako kaže sam Vulić ova presuda je identična onoj prvoj.

 

"Presuda je kao i ona prva. Bez obzira što je viši, Okružni sud ukinuo prvu presudu, oni su danas samo prepisali sve tačke i kaznu kao i u onoj prvoj. Bez ikakvih izmjena. To po meni nije normalno. Ja sam opet dobio 3 mjeseca zatvora za spriječavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti", rekao je Vulić za BUKU.

 

On tvrdi da je ovo samo pokazatelj stanja u zemlji i da ne planira da prestane sa svojom borbom.

 

"Ovo govori da u ovom društvu ništa ne ide u pozitivnom pravcu, sve ide u sunovrat. Ovo ne liči ni našta. Ali mi ćemo se žaliti opet Okružnom sudu, a ako i tamo doživimo fijasko onda ćemo ići na Vrhovni sud. Nema druge, borimo se do kraja", poručio je Vulić. 

 

Podsjećamo, Željko Vulić optužen je da je u julu 2013. godine na svom imanju automobilom povrijedio policajca koji je asistirao gradnju pristupnog puta, a sve zbog gradnje zgrade "Grand trejda" u "Picinom parku" u Banjaluci. 
Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Sudskoj citroen (zemljišnoj) mafiji se nemožeš zamjerati, i izbjeći posljedice
Objavljeno:
Eto, to vam je Republika Srpska. Ni republika, ni srpska, vec privatna prcija grupe kriminalaca koji se stite srpstvom dok Srbe pljackaju.
Objavljeno:
6yka, znamo da imate i dokumente iz slučaja Dragicević, i znamo i kako ih i imate, i znamo šta ćete još dobiti i objaviti, ali - pobrkali ste lončiće, ovo je slučaj Vulić ;)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.