Davor Dragičević: "Frajeru, dođi na Trg. Dobro znam ko ima snajper"

Pravda za Davida

Davor Dragičević: "Frajeru, dođi na Trg. Dobro znam ko ima snajper"

Piše: Buka

Na Trgu Krajine u Banjaluci je 107. put za redom održano okupljanje građana koji traže istinu i pravdu za ubistvo Davida Dragičevića.

 Davor Dragičević, otac pokojnog Davida i danas se obratio okupljenim građanima i poslao snažne poruke. On je poručio da neće odustati od potrage za istinom i pravdom i da će zločinci i ubice odgovarati za ono što su učinili njegovom sinu.

 

Davor se osvrnuo i na prijetnje koje su poslate njemu i ostalim članovima grupe Pravda za Davida od izvjesnog Srđana Gajića, navodeći da nikome ne smije faliti dlaka sa glave.

 

 

"Srđane Gajiću, kad si takav frajer dođi ovdje.Dođi na Trg. Istina i pravda je ovde. A nama, meni, mojoj porodici i svim ljudima oko mene niko ne smije prijetiti", rekao je Davor navodeći da on "vrlo dobro zna ko ima snajper u ovoj državi", poručivši Gajiću da ga uzme od šefa.

 

Podsjećamo, policija je juče privela jednu osobu zbog prijetnji upućenih Davoru Dragičeviću i građanima okupljenim na Trgu Krajine u subotu. Naime, to je učinjeno zbog poruke koja je glasila: “Ma to je trebalo sve pobiti onako na skupu, a Davora Dragičevića ću ja lično ubiti iz snajpera dosadio je i Bogu i narodu. Sieg Heil”.

Komentari na tekst (2)
Objavljeno:
Mirko, mislis na one iz seva koji su ubili 2 srpske djevojcice 94e na grbavici? Za snajpersku kampanju je bar odgovarao komandant SRK u Hagu..za srpske zrtve snajpera na ilidzi, vogosci, grbavici, dobrinji, niko nije odgovarao
Objavljeno:
Samo se pičke kriju iza snajpera. Ko oni s’ Grbavice 90. godina...
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.