Ne eksperimentirajte: Skinuo se go golcat nasred jadranske plaže i zaradio 'masnu' kaznu!

JADRAN

Ne eksperimentirajte: Skinuo se go golcat nasred jadranske plaže i zaradio 'masnu' kaznu!

Piše: Buka

Policiji su ga prijavili ostali kupači s obzirom da se skinuo gol golcat na plaži i kupao kao od majke rođen pred drugim ljudima

U Maslenici, predio Male Vrulje, 36-godišnji Čeh platio je novčanu kaznu od 1000 kuna (265 KM) jer se - kupao gol- piše Zadarski.hr.

Policiji su ga prijavili ostali kupači s obzirom da se skinuo gol golcat na plaži i kupao kao od majke rođen pred drugim ljudima.

Došla je policija, naredila mu da se odjene, a onda je zaradio odgovarajuću prekršajnu prijavu i kaznu na licu mjesta od 1000 kuna.

 

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.