Obilazak Balkana hit u Americi, a nije baš ni jeftin aranžman
Foto: BUKA

BALKAN

Obilazak Balkana hit u Americi, a nije baš ni jeftin aranžman

Piše: Buka

“Iskusite sedam etnički, politiki i religiozno različitih balkanskih zemalja na šesnaestodnevnom putovanju koje počinje u Beogradu, glavnom gradu Srbije i završava se u Skoplju, glavnom gradu Makedonije“, navodi se u aranžmanu.

Da Balkan zavređuje sve više interesovanja i u prekookeanskim zemljama svedoči aranžman koji se reklamira na portalu „Los Anđeles tajmsa“ i nudi obilazak neotkrivenih ljepota Evrope.

Tokom putovanja koje počinje u Beogradu, obilazi se „otomanski“ grad Mostar u BiH, Dubrovnik, stara mediteranska luka Kotor, ali i rimski grad Budva, kao i antičke ruševine Drača i Apolonije u Albaniji, a avantura se završava u Skoplju, rodnom gradu Majke Tereze.

Veličina grupe je ograničena na 16 ljudi, a obilazak Balkana trajaće od 13. do 28. septembra ove godine.

Cijena putovanja po osobi iznosi 7.695 dolara i u nju je uključen smještaj, većina obroka, vodiči i autobuski prevoz između gradova. Avionske karte nisu uključene u cijenu.

 

B 92

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.