Novi "Boratov" projekat! Saša Baron Koen opet "jaše"

VIDEO

Novi "Boratov" projekat! Saša Baron Koen opet "jaše"

Piše: mondo.rs

Saša Baron Koen planira TV posao "nalik onom s početka karijere".

 Sašu Barona Koena znate kao Borata i Bruna, ali sigurni smo da pamtite i Ali Džija, voditelja koji je sve samo ne "normalan" i koji se ne libi da postavlja najneverovatnija i najneprijatnija pitanja sagovornicima.

 

Nakon uspešne filmske i producentske karijere, Koen se vraća na male ekrane.

 

Program će navodno podsećati na emisiju "Ali G show", a "prizivanje" voditelja iz pakla pomogao je i Koen objavom na društvenim mrežama u kojoj stoji: "Vraća se gori nego ikada".

 

Sada je "Channel 4" objavio i zvanični trejler emisije koja će se sastojati od sedam epizoda pod nazivom "Ko je Amerika?".

 

"Serija će istražiti različite individue, od ozloglašenih do nepoznatih aspekta političkog i kulturnog spektra koji se nalaze u jedinstvenoj naciji. Niko ne zna da uzburka stvari kao Saša Baron Koen i biće fascinantno videti šta se dešava u 'Ko je Amerika?' kada se emituju epizode", rekao predsednik "Showtime" produkcije Dejvid Nevins.

 

Na osnovu ovog objašnjenja vam je jasno da i dalje nemamo pojma šta će se dešavati, ali u trejleru se vidi bivši potpredsednik SAD-a Dik Čini.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.