Pijana mlada pretukla mladoženju, babu i kumove

Bavarska

Pijana mlada pretukla mladoženju, babu i kumove

Piše: RTS

Venčanje bi trebalo da bude jedno od najradosnijih dana u životu mlade i mladoženje, ali u Bavarskoj zbog alkohola to nije bio slučaj.

 Jedna mlada, prema saopštenju policije, popila je previše alkohola, i potpuno pijana počela je da tuče više osoba na svadbi.

 

 

Među „žrtvama“ bio je i mladoženja, koji je, pošto nije mogao da je smiri, pozvao policiju u pomoć.

 

Kada su čuvari reda pristigli na venčanje mlada je već pretukla mladoženju, njegovu babu i kumove. Nakon toga ona se zatvorila u jednu prostoriju, iz koje je izašla tek nakon dugih pregovora sa policijom.

 

Sa sopstvenog venčanja odvedena je sa lisicama i pokrenut je postupak zbog nanošenja telesnih povreda. U izveštaju policije ne navodi se zašto je mlada „odlepila“ i počela da mlati sve okolo.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.