Davor Dragičević: Davida su ubili nečasni pripadnici MUP-a RS i položili u kanalizaciju

Pravda za Davida

Davor Dragičević: Davida su ubili nečasni pripadnici MUP-a RS i položili u kanalizaciju

Piše: Buka

Na Trgu Krajine u Banjaluci je 108. put za redom održano okupljanje građana koji traže istinu i pravdu za ubistvo Davida Dragičevića.

  Davor Dragičević, otac pokojnog Davida i danas se obratio okupljenim građanima i poslao snažne poruke. On je poručio da neće odustati od potrage za istinom i pravdom i da će zločinci, nalogodavci, ubice i saučesnici odgovarati za ono što su učinili njegovom sinu.

 

"David Dragičević je ubijen 23. 03. od nečasnih pripadnika MUP-a RS i položen je 24. u govna, u kanalizaciju. Hvala časnim i poštenim pripadnicima MUP-a na novim informacijama. Hvala im", rekao je Davor.

 

 

On se osvrnuo i na rad Tužilaštva i poslao im poruku.

 

"Vi iz Tužilaštva jednog dana, ako vama ne bude prekasno, moraćete donijeti naredbu za pokretanje prave istrage i otkriti ko su jataci, saulčesnici i otmičari. A saučesnici i ubice u predmetu organizovanog ubistva moga sina su Đorđe Rađen, Darko Ćulum, Željko Karan, Darko Ilić, Vreća, Leptir i Dragan Lukač. Oni su ubice", rekao je Davor.

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Coberu, šta tebe to nervira u ovom slučaju i zašto? Šta ti to znaš pa ti smeta što neko hoce pravdu za svoje dijete? Šta te muči?
ris
Objavljeno:
Koliko si zao coberu idi po šampite i po remsete.
Objavljeno:
Nadam se da ce optuzeni reagovati jer ovo je prvrsilo svaku mjeru!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.