<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Čuveni engleski novinar Jeremy Clarkson nije mogao da šuti poslije poraza: Evo šta je rekao o Hrvatima i Kolindi!

Meč

Neke engleske navijače njegova je objava razljutila i komentirali su kako su 'Vatreni samo imali sreće i da su je njihova reprezentacija bila bolja', a voditelj je i na to imao odgovor

12. juli 2018, 12:00

Bivši voditelj automobilske emisije 'Top Gear' Jeremy Clarkson (58) prije polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske govorio je kako se nogomet vraća kući kao i većina njegovih sunarodnjaka - piše 24sata.hr.

No nakon što su Vatreni sredili Gordi Albion čestitao im je.

- Dobro odrađeno, Hrvatska. Bili ste bolji od nas. I vaša predsjednica izgleda bolje - napisao je Clarkson i usporedio Kolindu Grabar Kitarović (50) s britanskom premijerkom Theresom May (61).

Neke engleske navijače njegova je objava razljutila i komentirali su kako su 'Vatreni samo imali sreće i da su je njihova reprezentacija bila bolja', a voditelj je i na to imao odgovor.

- Ma dajte. Bili smo odlični nakratko. A Hrvati su otišli svojom igrom prema vrhu - istaknuo je Clarkson. Neki fanovi su komentirajući objavu pomiješali Grabar Kitarović s Coco Austin (39), glumicom i suprugom repera Ice-T-a (60).

Clarkson je tješio sunarodnjake i zaključio kako se nakon gadnog poraza Englezi ipak imaju čemu radovati. 

- Da, barem imamo Brexit da mu se veselimo - napisao je voditelj.

Clarkson je prošle godine uživao u Hrvatskoj i rekao kako su Hrvati krivi za muške muke s kravatom.

- Čini se da je kravata nastala u 17. stoljeću kad su hrvatski plaćenici počeli dolaziti u Francusku, noseći rupce zavezane oko vrata. Umjesto da kažu 'Hvala bogu da ste tu, potrebna nam je pomoć da porazimo protestante' Francuzi su zaključili da im se taj ukras sviđa i požurili se napraviti ono što mi danas zovemo kravata - napisao je voditelj. 

24sata.hr