<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Upoznajte ženu koja živi s mužem, bivšim mužem, njegovom djevojkom i njihovo šestoro djece

Život

Kejti nije žena kakvu srećete u komšiluku. Njen način života je podstakao mnoge dušebrižnike da joj očitaju lekciju o moralu i pravim vrednostima tradicionalne porodice. Ovo je njena priča.

13. juli 2018, 12:00

- Moje ime je Kejti i živim s mužem, bivšim mužem, njegovom devojkom i šestoro dece. Zajedničko roditeljstvo i mešanje porodica smo podigli na novi nivo.

Stiven i ja samo se upoznali kada smo imali 18 godina. Bili smo najbolji prijatelji dve godine pre nego što smo postali par. Venčali smo se kada smo imali 20 i nekoliko meseci posle toga smo postali roditelji. Imamo troje prelepe dece zajedno. Vremenom smo postali nezadovoljni svojom vezom. Na prvom mestu smo bili roditelji i zaboravili samo kako treba da budemo muž i žena. Na kraju to je oštetilo naš brak i shvatili smo da je najbolje da se razvedemo. Početak razvoda je bio buran. Svađali smo se oko svega, čak i oko toga da li je nebo plavo. Rekla sam sebi da ne mogu tako zauvek. Igra mržnje i krivice je brzo zastarela.

U junu 2016. sam se udala za Bena. Spojili smo naše porodice. Moja deca plus Hanter, Benov sin iz prethodnog braka. Hanter ima 19 godina.

Stvari su bile i dalje klimave između Stivena i mene, ali naše ćerke su trenirale pa smo se viđali pet puta nedeljno. Vremenom smo morali da poradimo na zajedničkom starateljstvu i našem prijateljstvu.

Do 2017. nas troje - Ben, Stiven i ja smo počeli stalno da izlazimo zajedno. Večere, praznici, softbol turniri,...Naše prijateljstvo je raslo i sve smo uspešnije delili obaveze oko dece. Odlučili smo da plan o starateljstvu bacimo kroz prozor i to je najbolja odluka koju smo ikada doneli. Deca su bila srećna što ne moraju da pridržavaju strogog rasporeda. Mogli su da dolaze i odlaze kada su htela, a raspuste smo provodili zajedno.

U maju 2017. sam dobila poziv kakav niko ne želi. Stiven i njegov brat su imalli jezivu saobraćajnu nesreću. Požurila sam u bolnicu što sam brže mogla. Obojica su bilau kritičnom stanju. Kada su me odveli da vidim Stivena, dobila sam uspomenu za koju se molim da jednog dana prestane da me progoni. Plakala sam i molila se da bude u redu. Izgubila sam oca u saobraćajki kada sam imala sedam godina i samo na to sam mislila, kako će mojoj deci trebati njihov tata. Nisam napuštala njegovu bolničku sobu.

Stiven posle nesreće Foto: Facebook / Facebook

Kada su lekari rekli da Stiven može kući, ali da mu je potrebna konstantna nega, Ben i ja smo bez oklevanja odlučili da dođe kod nas! Trebali smo mu, a on je bio potreban deci. Njegov brat se borio ali je preminuo dve nedelje kasnije. Stivenu sam pružala negu, a isto je radio i Ben. Posle dugog puta oporavka, Stiven je znao da je naš dom njegov dom. Uvek smo se šalili da saš uvrnuti trougao treba da pretvorimo u kvadrat.

U decembru Stiven je počeo da se viđa s Brendi. Ona i ja smo zajedno išle u školu. Brendi ima dvoje dece. Nije prošlo mnogo od kada su počeli da se viđaju, a ona je prenoćila i ostala zauvek. Napokon naš kvadrat je bio kompletan!

Kejti i Brendi Foto: Facebook / Facebook

Kolikogod je to čudno većini ljudi, svi živimo u jednoj kući sa šestoro dece. U Brendi sam dobila najbolju drugaricu i sestr. Dobila sam još dvoje dece koju volim kao svoju. Moja deca imaju i mamu i tatu, kao i predivni bonus - bonus mamu i bonus tatu. Ne možete da zamislite koliko se međusobno podržavaju.

Foto: Facebook / Facebook

U kući nam je uglavnom haotično. Imamo petoro dece u školi i koja treniraju. Pratimo njihove aktivnosti po kalendaru na vratima. Uvek žurimo, i uvek svi navijamo za klince. Mi smo tim! Najbolji tim koji su ova deca mogla da požele.

Svako veče kada nismo na treninzima večeramo kao porodica. Devetoro ljudi, ponekada i desetoro kada je Hanter kod kuće, sedimo za stolom, pričamo i smejemo se. Nema mobilnih telefona i TV je isključen. To je vreme samo za porodicu.

Uksrs Foto: Facebook / Facebook

Ne kažem da je svaki dan kao duga s leptirićima. Ja živim s bivšim mužem! Ponekada se ne slažemo kao i bilo ko drugi ali smo naučili da razgovaramo. Sednemo i pričamo o svim problemima koje imamo. Sve što radimo je u najboljem interesu sve naše dece. Da mi je neko pre tri godine rekao da ću živeti s mužem, bivšim mužem, njegovom devojkom i njeno dvoje dece, umrla bih od smeha. Znam da ovo većini ljudi zvuči ludo, ali kada se osvrnem nekoliko godina unazad ne bih menjala ništa. Naša deca su srećna, i mi smo srećni! - rekla je Kejti.

Kako vam zvuči Kejtina priča?

Izvor: Noizz.rs