<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Hrvatska predsjednica postala viralna, svi pričaju o dodjeli i ljubljenju pehara!

Sport

Emotivna, iznenađenja i izražajna - takva je bila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović poslije finala Svetskog prvenstva u fudbalu. Prvo je ušetala na teren držeći se za ruke sa predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom, a onda je uslijedila serija nevjerovatnih zagrljala koje danas svi na internetu komentarišu.

16. juli 2018, 12:00

Nema sumnje da je Kolinda Grabar- Kitarović bila juče u centru pažnje na dodjeli medalja fudbalerima u Rusiji. Prvo je izašla na teren držeći se pomalo neobično za ruke sa Makronom, što je djelovalo neformalnije nego što bi trebalo da bude na ovakvoj svečanosti, a zatim je uslijedila plejada zagrljaja, suza, poljubaca.

Ni iznenadni jak pljusak koji je uslijedio nije je sprečio, ona je stajala u dresu pored Putina i Makrona koji su bili u odjelima i grlila je sve fudbalere, sudije i članove stručnog štaba obe reprezentacije.

Na kraju se dohvatila i pehara koji je takođe - izljubila.

Njeno ponašanje nije prošlo neopaženo na Tviteru i tu je ona sada glavna tema, a njeno ponašanje procijenjeno je kao simpatično.

"Kapa dole hrvatskoj predsjednici. Nikad nisam vidio da neko tako grli baš svakog ko je učestvovao u finalu. Svjetski lideri treba da naučie kako se ova dama smeje od srca čak i kad gubi", "Pobjednica je hrvatska predsjednica. Dres, kiša, plače, uništena frizura, a nju baš briga"... bili su neki od komentara.

Ovim gestom hrvatska predsjednica je zaista skrenula pažju na sebe i pokazala da je poslovica "Ko gubi ima pravo da se ljuti" ne mora baš uvijek da važi.

Na kraju, ovo je istorijski uspjeh hrvatske reprezentacije u fudbalu i to svakako treba proslaviti.