<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Davor Dragičević pisao ambasadama i Incku: Pomozite mi u ovoj neravnopravnoj bici

PRAVDA ZA DAVIDA

Davor Dragičević danas je poslao pismo Visokom predstavniku u BiH Valentinu Incku i ambasadama SAD, Rusije, Engleske, Francuske i Njemačke u kojem traži pomoć u borbi da sazna istinu o ubistvu njegovog sina Davida.

16. juli 2018, 12:00

U pismu je naveo da je njegov sin mučki, zvjerski i brutalno ubijen.

"Potrebna mi je pomoć u jednoj strašnoj i neravnopravnoj bici koju vodim zadnja četiri mjeseca sa tužilačkim i policijskim institucijama Republike Srpske. I to zbog kriminalnih pojedinaca koji su u tim institucijama zaposleni, a koji su učestvovali u Davidovom ubistvu", napisao je Davor.

Dalje piše da se njima obraća kao potpisnicima Dejtonskog sporazuma i da ih zamoljava da ga prime na razgovor i posavjetuju i pomognu u borbi da dođe do istine i da se pohapse ubice i saučesnici, te da se osude.

"Vaša podrška mi je potrebna da se zaustavi i pobijedi bezakonje od strane kriminalnih pojedinaca i ubica, koji zlupotrebljavaju institucije Republike Srpske", naveo je Davor u svom pismu.