<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dvojica staraca pobjegla iz staračkog doma kako bi prisustvovali najvećem njemačkom metal festivalu

Njemačka

Par se iskrao tijekom noći, a nakon dolaska policije odbili su napustiti područje festivala.

06. august 2018, 12:00

 Dvojica staraca iskrala su se u noći 3. kolovoza, u petak, iz soba u svojem staračkom domu kako bi pohodili jedan od najvećih metal festivala na svijetu, njemački Wacken Open Air.

Wacken se održava svake godine u istoimenom gradiću na sjeveru Njemačke, a ove godine trajao je od 2. do 4. kolovoza. Deutsche Welle izvještava da je osoblje staračkog doma kontaktiralo tamošnju policiju nakon što je primjećeno da ih nema u sobama.

Policija ih je pronašla na festivalu oko 3 sata ujutro u stanju koje je glasnogovornik policije opisao kao “omamljeno i dezorijentirano”.

Dvojica staraca su navodno odbila napustiti festival i nakon dolaska policije da bi, naposljetku, ipak bili otpraćeni svojim sobama u staračkom domu u taksiju koji je pratilo nekoliko patrolnih kola.

Glasnogovornik policije kasnije je za Norddeutscher Rundfunk napomenuo: “Njih dvojica, očito je, strašno vole metal glazbu.”