<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ljudi su podijelili najjezivije porodične priče, neke su gore od hororaca

PRIČE

Svaka obitelj ima neku legendarnu zgodu koja se prepričava naraštajima, ali što ako je ta priča toliko strašna da ćete isprepadati svakog tko je čuje?

20. august 2018, 12:00

Ekipa s Buzz Feeda zamolila je čitatelje da podijele najstrašnije priče koje su se dogodile u njihovoj obitelji i neke su strašnije od horora. 

1. Samrtna postelja

"Moja prabaka je bila najstarije od osmero djece i njen krevet je bio onaj na kojem je preminuo njihov otac. Noću bi često osjetila kao da ju je nešto zgrabilo za nogu, ali kad bi pogledala, tamo ne bi bilo ničega. 

Jučer sam ležala u istom krevetu i odjednom sam osjetila da me nešto vuče za nogu. U tom sam trenu bila sama kod kuće."

2. Prokletstvo patuljaka

"Šogor moje bake navodno je imao Duendea, patuljka iz mitova, koji je putovao s njim. Oni prema legendi donose sreću, no ako ih razljutite mogu vam donijeti i nesreću. 
Bakin šurjak je uvijek dobivao kad bi se kockao, no očito se u jednom trenu zamjerio patuljku. Kad je preminuo, liječnici nisu mogli odrediti uzrok njegove smrti. Vjerski iscjelitelj je obitelji rekao da ga je stiglo patuljkovo prokletstvo."

3. Bakin duh

"Moja je prabaka bila vrlo religiozna i na prvu godišnjicu njene smrti moja se obitelj okupila u njenoj kući kako bi joj odala počast. Te je noći ujak mog oca spavao u hodniku kad ga je odjednom probudio bakin glas koji je dozivao njegovo ime. Osjetio je kako ga je netko povukao za nogu i počeo vući prema stepenicama. Počeo je vrištati, što je probudilo i druge rođake u kući, ali kad su upalili svjetlo, tamo nije bilo nikoga."

4. Oproštaj

"Kad su mom tati bile četiri godine bio je u šetnji sa svojim ocem. Odjednom je zastao i rekao da je vidio baku koja im maše na odlasku. Nekoliko minuta kasnije, obitelj su obavijestili da je preminula majka mog djeda."

5. Crna magija

"Moji su roditelji došli iz Dominikanske Republike, gdje je uobičajeno vjerovati u voodoo. Jednog dana se moj otac vraćao iz škole i čuo da se nešto događa na susjednoj farmi. Kad je pogledao, vidio je kako po polju hoda čovjek koji je izgledao mrtvo, a iz ustiju mu je kapala krv. Kasnije je u novinama pročitao da je taj čovjek preminuo četiri dana prije susreta. Do današnjeg dana moj se otac kune da se ovdje radilo o crnoj magiji."

6. Masnice

"Moja ujna priča da se njen suprug često znao buditi usred noći jer bi čuo korake i zveketanje lanaca. Jedne ga je noći netko počeo gušiti. Pokušao se obraniti, no nije bilo nikog. Sljedećeg su mu se jutra vidjele masnice na vratu."

7. Satovi

"Moj djed je bio zlatar koji se specijalizirao za popravak satova. Kad je preminuo, svi satovi u kući su stali točno u trenutku njegove smrti."

8. Izlet u pakao

"Moja baka je imala ujaka koji je tvrdio da je bio u paklu. Imao je operaciju srca i tijekom operacije mu je srce stalo na nekoliko minuta. Pričao je da je osjetio kako pada kroz dugačak mračan tunel u kojem je bilo nevjerojatno vruće. Tvrdi da je znao da ide u pakao, no tad je začuo glas koji mu je rekao da nije još vrijeme. Nakon toga ga je nešto izvuklo iz tunela i vratilo u njegovo tijelo. 

9. Ubojice stoke

"Moj tata je odrastao na farmi i njegova je obitelj držala stoku. Jednog su jutra pronašli ubijenu kravu, no nije postojao nikakav trag koji bi upućivao na to što ju je ubilo. To se ponovilo nekoliko puta. Čak su pozvali i stručnjake da prouče rane na truplu, no nitko nikad nije dokučio tko ili što je moglo ubiti te životinje."

Index