<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Jutarnji list objavio: Proslavljeni sportski komentator Drago Ćosić pod istragom FIFA-e!?

Sport

Interna istraga pokazala je da je u ime HRT-a čak četrdeset ulaznica za SP zatraženo nekoliko mjeseci prije početka tog velikog sportskog događaja, kao i da nitko službeno s HRT-a nije znao da je netko te ulaznice tražio, a spominju se jedan sportski komentator i jedan međunarodni koordinator

06. septembar 2018, 12:00

Legendarni sportski komentator Hrvatske radiotelevizije, Drago Ćosić, navodno je pod internom istragom na Prisavlju zbog sudjelovanja u prodaje “na crno” ulaznica za finale Svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji u kojemu je Hrvatska igrala protiv Francuske, piše Jutarnji list.

Cijena ulaznice za finale SP-a na crnom je tržištu dosezala čak 20.000 eura, a navodno su nuđene četiri karte za finalnu utakmicu. Jutarnji list saznaje da je njihovu prodaju u zadnji tren blokirala FIFA.

Priča o prodaji ulaznica za finalnu utakmicu krenula je upravo od FIFA-e koja je zatražila od Evropske radiodifuzijske unije (EBU) očitovanje o prodaji ulaznica za finale SP-a. EBU je zatim zatražio očitovanje HRT-a jer se navodno otkrilo da su, prema serijskim brojevima, to bile ulaznice koje je dobio HRT.

Više pročitajte ovdje