<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Fotografija Mire Furlan iz mladosti objašnjava zašto smo svi bili zaljubljeni u nju

Foto

Naše glumice nemaju toliko fotografija iz mlađih dana, kao što je slučaj sa američkim ili britanskim, pa je svaka fotografija praktično zlata vredna. Uostalom, kada ih vidite, shvatite da poznate dame sa ovih prostora nisu nimalo zaostajale za svojim koleginicama iz glamuroznog Holivuda.

08. septembar 2018, 12:00

Jedna od njih je i Mira Furlan koja je zapravo napravila veliku holivudksu karijeru. Međutim, mnogo pre nego što je napravila taj korak u svojoj karijeri i napustila Balkan, Furlan je svakim pojavljivanjem na TV-u plenila lepotom. I sada možete čuti da ljudi kroz priču pomenu kako su bili ludo zaljubljeni u hrvatsku glumicu. Sad nam je jasno i zašto.

Mira Furlan Foto: Noizz / Noizz.rs

Naslovna strana časopisa iz 1981, Furlan je pozirala u minijaturnom bikiniju, i nemamo više šta da dodamo. Godinu dana nakon popularne naslovnice, Mira Furlan je glumila Enku u filmu "Kiklop", a potom je krenuo uspon koji je preko filmova kao što su "U raljama života", "Ćao inspektore", "Otac na službenom putu", "Lepota poroka", "Braća po materi" harizmatičnu glumicu odveo pravo u SAD gde se proslavila u serijama "Babylon 5" i "Lost".

Mira Furlan danas puni 63 godine, a naša zaljubljenost i dalje traje.

Izvor: Noizz.rs