<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Haos na beogradskom aerodromu , avion blokirao sve

Srbija

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je, za sada iz nepoznatih razloga, ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

12. septembar 2018, 12:00

Nezvanično, avion kompanije "Er Egipat" oštetio je gumu i jedva je sletio na pistu aerodroma "Nikola Tesla". Cijeli aerodrom je tako ostao blokiran, a svi letovi koji je trebalo da se realizuju jutros otkazani su najmanje za dva sata.

Isti slučaj je i sa planiranim slijetanjima na beogradski aerodrom, a do sada su svi avioni koji su trebali da slete na "Nikolu Teslu" preusmjereni na druge aerodromu u okolini, odnosno u drugim državama. Jedan od tih aviona je i onaj koji se vraća iz Hurgade, a u kom je ekipa TV Prve, i koji je preusmjeren na aerodrom u Budimpeštu.

Avion je pun djece, kaže novinar TV Prve koji se nalazi u tom avionu, budući da su se ljudi vraćali sa ljetovanja. Njima nije data informacija kada bi mogli da polete za Beograd.

(b92)