POTRESNO: Hrvatski branitelj imao košmar da peva Bajaginu pesmu

Satira

POTRESNO: Hrvatski branitelj imao košmar da peva Bajaginu pesmu

Piše: Buka

Hrvatski branitelj Domagoj Žonja imao je prethodne noći stravičan košmar, jer je sanjao kako sa svojim drugarima braniteljima peva nekoliko Bajaginih pesama.

Kako saznaje Njuz, Domagojevo trenutno stanje je stabilno, ali je on još uvek u šoku, dok pokušava da istisne iz glave Bajagine pesme.

– Bio sam na ratištu, video sam svašta, ali ipak, ovo je ubedljivo najstrašniji dan u mom životu. Sanjao sam da sedim u kafani sa nekoliko svojih drugara sa fronta, kada smo počeli da pevamo pesmu “Verujem, ne verujem”. I to baš tako, u originalu, na ekavici – kaže Domagoj i navodi da se tada probudio sam mokar i da je otišao do toaleta da se malo umije i smiri.

– Bilo je rano i ponovo sam otišao u krevet, misleći da je nemoguće da nastavim da imam isti košmar. Međutim, ono što sam sanjao bilo je još strašnije. Sanjao sam kako sam u nekom disko klubu i plešem na dens floru, dok na sav glas pevam četničke pesme kao što su “Samo nam je ljubav potrebna”, “Ti se ljubiš” i “Godine prolaze” – kaže Domagoj i napominje da je, čim se probudio, morao da pusti nekoliko Cecinih pesama da se malo smiri.

 

Preuzeto sa satiričnog portala NJUZ:NET

Komentari na tekst (1)
Objavljeno:
Verujem; ne verujem. Tišina.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.