BISTRA SEBIJA Supruga Bakira Izetbegovića osvanula na FLAŠICI VODE

Sarajevo

BISTRA SEBIJA Supruga Bakira Izetbegovića osvanula na FLAŠICI VODE

Piše: Buka

Bistra kao flaširna voda

 Da se kandidati u predizbornoj kampanji na sve moguće načine pokušavaju dodvoriti glasačima pokazala je nesvakidašnjim marketinškim trikom Sebija Izetbegović, supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića.

Njen tim i ona dosjetili su se da na flašici vode nalijepe njenu fotografiju, kako bi potencijalnim glasačima poslali poruku da treba da glasaju za nju, a sve je objavljeno na Sebijinoj Fejsbuk stranici.

 

 Naslov „Bistra kao voda – Sebija Izetbegović zablistala na tribini u Sarajevu“ izazvao je salvu komentara na društvenim mrežama, gde su pristalice SDA hvalile ovaj marketinški potez, dok su se drugi čudili ovom načinu predstavljanja.

.

 

– Bistra ili providna kao voda? Pa stvarno ljudi, dajte malo kontrolišite svoj ego i idolopoklonstvo, da vam šta ostane i za naredne moćnike. Svoju sliku na flašu vode nije stavio čak ni Kim Jong Un #samokažem. Čega se pametan stidi… – poručila je Ivana Marić, politički analitičar iz Sarajeva na svojoj Fejsbuk stranici.

Izvor Srpskainfo

Komentari na tekst (6)
Objavljeno:
Još Malo...
Objavljeno:
"Bistra k'o boza" , rat je provela u Zagrebu, staz joj je isao kao da radi... U dzamahirijama je isto tako kao i u BiH= Svekar, Muz, Snajka, Unucad... Koliko smo glupi nije ni cudo sto imamo bratoubilacke ratove. Vidi nase predvodnike. Cobani se sprdaju sa nama ovcama pa zvonce stavljaju na budale a mi ih pratimo...
Objavljeno:
Zivo me zanima: Ima li na čepu nagradna igra i upozorenje: „nakon konzumiranja u reciklazu, kantu za otpatke ili najblizi kontejner“! Hoće li Mekki Torabi zauzeti svoj stav, ovo mu je opasna konkurencija? Hvala za svaki odgovor.
Objavljeno:
Znači voda je otrovna, ne bi smjela da se pije.
Objavljeno:
Ko nekad Tourabi kad napuni Zetru.
Objavljeno:
o tugo jesenja :(
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.