Davor Dragičević: Završio sam sa Tužilaštvom!

Banjaluka

Davor Dragičević: Završio sam sa Tužilaštvom!

Piše: Buka

Davor Dragičević, otac stradalog Davida nije danas dobio spise i dokumenta koje je tražio od Tužilaštva RS.

 

Kako je okupljenima rekao ispred zgrade Tužilaštva, on je danas sa ovom institucijom završio.

Sa Tužilaštvom sam danas završio. Rečeno mi je da je dio spisa predate jednom od članova moga advokatskog tima Dušku Tomiću”, istakao je Davor Dragičević.

Uskoro opširnije.

 
Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Pravda za Davida!
jxj
Objavljeno:
Davide... zapustio si svoje dete i prepustio si ga ulici i kriminalcima. Verovatno te i grize savest zbog toga. Ti kriminalci kojima si ga prepustio su ga istukli i verovatno je usled batina i preminuo... nazalost! Ti kriminalci treba da odgovaraju... i iz mup-a i svi koji su ucestvovali. Zasto drugu decu odvlacis na tu istu ulicu gde je tvoj sin nastradao? Sta hoces od te dece... da i oni izginu? Idi uzmi pusku i sveti se kome hoces... ostavi decu na miru !
Objavljeno:
Ti si završio sam sa sobom. Nažalost. No u životh sve može poslužiti kao primjer amo ne kako treba onda sigurno kako ne treba.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.