<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Sergej Trifunović: Molim gospodina Vučića...

Srbija

Osnivač i predsjednik Upravnog odbora Fondacije “Podrži život“ Sergej Trifunović uputio je molbu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

15. septembar 2018, 12:00

“Molim gospodina Aleksandra Vučića da te novce, što je navodno država odvojila danas kad smo prikupili potreban iznos, uplati na naš račun, jer imamo još petoro dece na čekanju. Nadam se da neće izneveriti“, napisao je Trifunović.


U međuvremenu je Fondacija “Podrži život“ objavila saopštenje u kom navodi da je prikupljen novac za liječenje četvorogodišnjeg Dušana Todorovića.

Navedeno je da su uz pomoć dobrih i humanih ljudi prikupljena sredstva, koja su Dušanu bila potrebna zbog nastavka liječenja u Barseloni“.


Sergej Trifunović potvrdio je da je prikupljen novac za liječenje Dušana Todorovića, ali i uputio apel da se nastavi sa slanjem SMS poruka na broj 5757 jer još petoro djece čeka na šansu za izlečenje. 


“Fondacija je od četvrtka 6. septembra do 15. septembra ukupno sakupila iznos od 119.391,14 evra, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni tokom dana na račun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak. Fondacija će u ponedeljak javno dostaviti izveštaje o preostalim sredstvima, nezvaničnom broju
 SMS poruka i nezvaničnom iznosu koji će operateri uplatiti po ugovoru koji imaju sa Fondacijom i plan realizacije preostalih osam akcija, koje su trenutno pokrenute“, navodi se.