<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Johnny Štulić se ukazao na YouTubeu i svim fanovima Azre popravio dan

Muzika

JOHNNY Štulić od kraja osamdesetih ne živi na prostoru bivše Jugoslavije, a bivšim se sunarodnjacima obraća na kapaljku

18. septembar 2018, 12:00

S popularnošću YouTubea posljednjih deset godina na našim prostorima porastao je i interes za glazbom koja se nekad slušala, ali Štulić svoje pjesme nije prepustio društvenim mrežama. Objavljuje ih sam te tako obožavatelji Azre na YouTubeu mogu slušati hitove u tri kompilacije koje je objavio sam Johnny. Nazvao ih je Filigranska Azra, a povremeno je objavljivao i svoje obrade starih hitova poznatih jugoslavenskih bendova i izvođača.

Jutros je sve pretplatnike kanala Petrović Petar čiji je vlasnik Johnny ugodno iznenadila nova objava. Štulić je objavio cijeli album Krivo srastanje i fanovi su se oduševili. Na YouTubeu su sada i 3N, Pukovnik i pokojnik, Mon ami, Bez komentara, Jane, Krivo srastanje, Klinček stoji pod oblokom, MSP, Duboko u tebi i Flash.


Štulić je izbacio pjesmu "Nešto između", te na YouTube izdanje Krivog srastanja ubacio kratki instrumental pjesme Zvira voda.

Iako su pjesme preslušane tek šest tisuća puta, fanovi su oduševljeni i ne kriju da im je Štulić već jutros uspio popraviti dan, a neke su pjesme toliko pogodile da su umjesto kave jutros popili rakiju.

Štulić je Krivo srastanje na YouTube postavio 34 godine nakon što je Jugoton objavio ploču, a kao i na vinilu snimka na YouTubeu završava kultom pjesmom Flash koja je po mnogima jedna od najvećih njegovih pjesama.