<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Indiegogo kampanja za podršku Centara za savremenu književnost u Beogradu

KROKODIL

Prostor koji su rentirali zatekli su u prilično lošem stanju i tako shvatili da su prinuđeni da potraže podršku prijatelja.

18. septembar 2018, 12:00

Nakon čitavih deset godina postojanja i mnogostrukih aktivnosti koje su u tom periodu pokrenuli, od festivala regionalne književnost KROKODIL do festivala književnosti i ilustracije za decu KROKODOKODIL, od KROKODILove Rezidencije za pisce do redovne godišnje Beogradske debate o Evropi, od projekta Jezici i nacionalizmi i Dekaracije o zajedničkom jeziku do projekta Istoričari protiv revizionizma i mnogih drugih, Udruženje KROKODIL napokon otvara prvi regionalni Centar za savremenu književnost u Beogradu, negde na polovini Savske padine, između Kosančićevog venca i Savamale.

Nedavno su rentirali odlično mesto (ex restoran organske ishrane Gnezdo u Karađorđevoj 43, ulaz s Malih stepenica 1a) te uložili dosta napora, vremena i sredstava kako bi ga renovirali, nabavili neophodnu opremu i lansirali što brže u nameri da ispune svoj dugogodišnji san i pokrene svojevrsni Centar koji će služiti knjizi, piscima, publici, studentima, deci, starijima, raznim manjinskim grupama te svima onima koji su zainteresovani za knjige i čitanje.

Osmislili su otvoren i komunikativan prostor uz pomoć kojeg bi ispunili sopstvenu misiju aktivnog promovisanja književnosti i kulture čitanja.

Prostor koji su rentirali zatekli su u prilično lošem stanju i tako shvatili da su prinuđeni da potraže podršku  prijatelja.

"Pogledate našu Indiegogo kampanju na adresi https://igg.me/at/ krokodilcenter i da razmotrite da podržite naše napore malom personalnom donacijom. Svaka podrška nama u ovom trenutku izuzetno mnogo znači, čak i zaista minijaturni iznosi poput 10 ili 20 USD. Suština takozvanog 'crowdfundinga' nalazi se više u prvom delu kovanice - 'crowd' - a manje u njenom drugom delu - 'funding'. Dakle mali iznosi puta mnogo donatora daju željene rezultate. Naravno cenili bismo i donacije u nešto većim iznosima za koje smo pripremili spisak kul poklona (zvanih 'perks' u Indiegogo žargonu) za razne nivoe kontribucije koje takođe možete da vidite na našoj prezentaciji. Dakle, znate, kako se kaže, molimo vas da nam pomognete da ova važna ideja postane stvarnost i time aktivno oblikujete budućnost našeg regiona", poručio je Vladimir Arsenijević ispred Krokodila.

Zaista je jednostavno. Naprosto kliknite na gore navedeni link (evo ga ovde ponovo, za svaki slučaj: https://igg.me/at/ krokodilcenter) a onda i na dugme BACK IT ili CONTRIBUTE i odatle sve ide kao kroz puter.

Indiegogo kampanja otvorena je još 13 dana, pa požurite.